Kush dashurohen më shpejt.Djemtë apo vajzat?

Djemtë bien në dashuri më shpejt se vajzat!

Po po dhe madje tashmë ky fakt është provuar shkencërisht.

Sipas shkencës bëhet fjalë për një karakteristikë gjenetike që i bën më të prirur burrat për ndjenja, ndërkohë që gratë dhe vajzat kanë nevojë për një periudhë më të gjatë pjekurie.

Antropologia amerikane Helen Fischer mendon se meshkujt dashurohen më shpejt se femrat për shkak të një ndikimi të konsiderueshëm të shikimit.

Praktikisht, kur një djalë shikon një vajzë dhe e konsideron tërheqëse, diçka ndodh brenda tij.

Ndjesitë e forta të shikimit dërgojnë stimuj në tru, që siç mendohet shkaktojnë ndjesinë e dashurisë.

Previous articleNëse jeni duke ushqyer fëmijën me gji,lexoni këto këshilla
Next articleJepi fund debateve me partnerin me këto mënyra;