Krevati është për amatorët.Ju tregojmë vëndet ku duhet të bëni dashuri

Thyeni rutinën, provoni diçka të re që me siguri do ta pasurojë jetën tuaj seksuale! Shmangni krevatin, koha është për sfida të reja.

Lavatriçja

Është e përsosur dhe komode

Shkallët

Vend i shkëlqyeshëm për t’u eksperimentuar

Kolltuku

Kur është i butë, i përshtatet trupit, në të mund të provoni pothuajse çdo gjë që ju bie në mend.

Pranë pasqyrës

Me kusht që të keni pasqyrë të madhe në mur apo në dollap.

Shikimi në pasqyrë teksa bëni dashuri me siguri do të ndikojë të keni stimulim të paharruar!

Previous articleDoni që të jeni partner perfekt?Ndiqni këto rregulla
Next articleSot ja vlen te lexohet Paolo Fox!Ka shumë surpriza