Kjo është mosha kur femrat arrijnë pjekurinë e tyre në shtrat

•Një gjë është e sigurt, me kalimin e kohës fillojmë të shijojmë më shumë seksin.

Sipas një studimi të British Journal of Urology, ku morë pesë 2600 gra të moshës 20-64 vjeç, seksualisht aktive, u arrit në përfundimin se femrat arrijnë kulmin në moshën 36 vjeçare.

Moshë në të cilën ato njohim më mirë anatominë e tyre, pa harruar që pjekuria ndikon pozitivisht në intensitetin e kënaqësisë.

Femrat e kësaj moshe kanë më shumë besim tek vetja, dinë të menaxhojnë paralojën dhe t’i japin siguri partnerit.

Previous articleSi ta mbani grimin të fresket gjithë ditën deri në mbrëmje
Next articlePër ditë me shi si këto,ju tregojmë ku ta gjeni energjinë