Këto janë “hashtags” që do ju shtojnë ndjekësit në Instagram

Hashtags janë “çelsi” i sa më shumë like-ve dhe ndjekësve, kryesisht në Instagram. Thurrja e shoqëruar me një fjalë, mund të sjellë shumë ndryshime në llogarinë tuaj personale.

 Edhe diçka tjetër. Nuk është nevoja të vendosni hashtags pafund poshtë fotove, katër pesë, janë të mjaftueshme.

Ja cilat janë ato që ndiqen dhe pëlqehen më shumë:

#love

#instagood

#me

#tbt

#cute

#food

#photooftheday

#happy

#followme

#tagforlikes

#beautiful

#girl

#like

#selfie

#picoftheday

#instasummer

#instadaily

#smile

#travel

#like4like

Previous articleE festuat Halloween?I dini rreziqet e bojrave në fytyrë?
Next articleArsyet që e bëjnë tezen një gjysëm nëne