Këtë duhet të bëni që mashkullin tuaj ta mbani larg femrave të tjera.

1-Postoni foto çift në rrjetet sociale

Bëjeni të qartë që ju dhe i dashuri juaj jeni bashkë duke postuar foto të adhurueshme të të dyve bashkë. Mos e teproni, thjesht postoni një foto në kaq kohë.

2-Në festa qëndroni krah tij

Nëse aty rrotull ka femra që po përpiqeni t’i afrohen të dashurit tuaj, qëndroni krah tij mjaftueshëm sa t’i lini atyre të kuptojnë se ai është ‘i zënë’.

3-Putheni atë në publik

Nëse shihni një femër që ia ka ngulur sytë partnerit tuaj, sipas “bota sot”, ajo çfarë duhet të bëni është t’i afroheni për t’i dhënë një puthje të shpejtë. Kjo do e bëjë të qartë se ai është me ty.

Previous articleKu ndryshojnë njerëzit me fat nga të pafatët?Flasin sociologët.
Next articleTë gjuash për partner. Si e bën mashkulli, si e bën femra?