Këshilla për t’ju ndihmuar të kuptoni nëse të dashurit tuaj po kalojnë një kohë të vështirë

Të gjithë kemi raste kur duhet të lëmë emocionet tona jashtë. Por ndryshimi midis shprehjes së shëndetshme dhe të pashëndetshme është se sa saktësisht ai emocion përputhet me një situatë të caktuar. Nëse shoku ose partneri juaj fillon të reagojë ndaj ngjarjeve të vogla me zemërim të madh, trishtim ose gëzim që nuk përputhet me situatën, mund të jetë një sinjal se ata kanë nevojë për ndihmë. Mënyra se si njerëzit shprehin emocionet e tyre ndryshon, por ju duhet të keni kujdes për ndryshimet e mëdha dhe/ose të shpejta në emocionet e tyre.

Ata ose flenë shumë ose mezi flenë fare.

Përtypja e vazhdueshme, qepallat e rënda dhe dëshira e fortë për të fjetur gjatë gjithë ditës janë shenja të përgjumjes së tepërt. Kjo gjendje ndodh kur i dashuri ose shoku juaj ose djeg vajin e mesnatës dhe e ka të vështirë të flejë ose, anasjelltas, fle shumë, veçanërisht gjatë ditës. Gjumi i tepërt gjatë ditës mund të jetë një shenjë e depresionit ose një çrregullimi ankthi, thonë psikologët.

Ata fillojnë të mendojnë shumë.

Ata mund të fillojnë të flasin për të gjitha gjërat që mund të kenë bërë gabim. Ata fillojnë të marrin me mend çdo vendim që marrin ndonjëherë dhe madje kanë në mendje të gjithë skenarët më të këqij të jetës. Ky mendim i tepërt mund të jetë një shenjë se ata po i afrohen një gjendje depresioni, ose mund të sinjalizojë që shoku juaj është i sëmurë, sepse janë të stresuar shumë shpesh.

Previous articleNë ditën e fundit të muajit,rikthehet për ju Paolo Fox!
Next articlePse Na Mërzitet Fraza, “Gjithçka Do Të bëhet më mirë”?