Keni lindur në tetor? Atëherë lexojeni këtë shkrim.

Lajme të këqija nëse keni lindur në muajin tetor.

Sipas një studimi të bërë nga Universiteti i Kolumbisë në New York thonë se këta persona janë më të rrezikuar për t’u prekur nga sëmundjet.

Studiuesit kanë gjetur prova mjaftueshëm për ta vërtetuar këtë hipotezë. 

Përdorën një algoritëm të ndërtuar nga vetë ata, ku u analizuan rreth 2 milionë banorë të New York-ut, të lindur gjatë viteve 1900-2000.

*Nga ky studim u arrit në konkluzionin se këta persona preken nga shumë sëmundje si problemet në gjoks, ndërsa foshnjat e lindura në muajin maj dhe gusht kishin shumë më pak gjasa të prekeshin nga sëmundje.

Previous articleNjë në tre persona përgjigjen në telefon gjatë aktit. Kjo ka një arsye.
Next articleShenjat që tregojnë se një femër ka ndjenja për një femër tjetër.