Kemi gjetur disa këngë që reduktojnë stresin me 65%..Ama kujdes timonin!

Nëse jeni duke kaluar një nga ato ditët apo javët e këqija, shkenca ju vjen në ndihmë. Një kompani neuromarketingu e quajtur “Mindlab International” ka kryer një studim ku lidh gjendjen emocionale të stresit me muzikën. Sipas studimit dëgjimi i 10 këngëve të mëposhtme ka një efekt me reduktim stresi prej 65%.

Artistë të njohur të përfshirë në listë janë Adele dhe Coldplay.

Nuk ju mbetet gjë tjetër veçse t’i shijoni:

“Weightless” – Marconi Union

“Electra” – Airstream

“Mellomaniac (Chill Out Mix)” – DJ Shah

“Watermark” – Enya

“Strawberry Swing” – Coldplay

“Please Don’t Go” – Barcelona

“Pure Shores” – All Saints

“Someone Like You” – Adele

“Canzonetta Sull’aria” – Mozart

“We Can Fly” – Rue du Soleil

Previous articleNëse jeni një nga këto shenja në horoskop ,ka shumë gjasa të pasuroheni
Next articleJeni një gjeni nêse arrini t’i përgjigjeni saktë këtyre 3 pyetjeve