Kafshoni thonjtë? Çfarë tregon ky ves për personalitetin tuaj

Njerëzit që janë zakonisht të paduruar, që mërziten ose acarohen shpejt, janë më të prirur të bëjnë sjellje të tilla, si të kafshojnë thonjtë.

Studimi thekson se synimi për të arritur përsosmërinë mund të jetë një nga shkaktarët kryesor të këtyre sjelljeve.

Ky synim po i dëmton njerëzit më shumë seç ata mendojnë në fakt.


“Mendojmë se individët me këtosjellje të përsëritura janë perfeksionist, që do të thotë se ata e kanë të pamundur të qetësohen dhe të performojnë detyra në mënyrë paqësore”, shpjegon dr. Kieron O’Connor, profesor i psikiatrisë dhe autori kryesor i studimit.

Previous articlePaolo Fox dhe horoskopi premtues i datës 4 janar
Next articleRrëfimi i një njeriu që hoqi dorë nga kafja për 1 muaj.Çfarë ndodhi me të?