Ka disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen. Cilat janë?

•Kur ju vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij- Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Kjo u jep atyre ndjenjën e sigurisë.

•Kur ju luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën-Në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i timonit por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit.

•Kur ju i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj-Kjo padyshim do ta bëjë një mashkull të ndihet i vlerësuar, pasi ju po mendoni për të edhe kur keni dalë me shoqërinë tuaj!

Previous articleÇfarë shkruajnë yjet,i përkthen Paolo Fox një për një!
Next articleFjalitë që nuk duhen thënë KURRË në shtrat me partnerin!