Ju prezantojmë krijuesin e parfumit “Insomnia” Faviol Seferi. Shqiptari që mahniti të famshmit e Ballkanit me aromën e tij.

Insomnia nga Faviol Seferi është një aromë Amber Woody për femra dhe meshkuj. Insomnia u lançua në vitin 2017 dhe u krijua nga Faviol Seferi ne bashkëpunim me Sezer Sabah dhe Svetoslav Rusev.


Faviol Seferi ka një pasion të vërtetë për aromat dhe parfumeritë. Në vitin 2017, Faviol Seferi lançoi një kryevepër të vërtetë të një parfumi dhe e quajti atë INSOMNIA. Misioni kryesor ishte krijimi i aromave të jashtëzakonshme dhe ekskluzive. Faviol Seferi bashkëpunoi me parfumerët e tij Sezer Sabah dhe Svetoslav Rusev për të krijuar një parfum unik që do të revolucionarizonte mënyrën se si njerëzit i shikojnë aromat. Kjo aromë u pasua me një të dytë që është Insomnia Ritual.


Ndryshe nga aromat komerciale të prodhuara në masë, parfumet Insomnia kanë një kombinim unik të notave të parfumit që nuk do të përputhen me një tjetër.

Parfumi INSOMNIA është kthyer në një fenomen brenda natës për shkak të përbërjes së tij, ai ka bërë për vete shumë personazhe të njohur në gjithë Ballkanin dhe jo vetëm.

Faviol ka prezantuar aromën e krijuar nga vetë ai edhe në emisione të ndryshme televizive! Një gjë është e sigurt! Një herë ta provoni gjithmonë do e kërkoni!

Previous articleFlet e dashura e Kledit te Big Brother:Nuk e shoh me aq deshire te madhe!
Next articleArrestohet 65-vjeçari,kontrabandë ilaçesh