Jepi fund debateve me partnerin me këto mënyra;

1-Mos i zhvlerësoni ndjenjat. Flisni për ndjenjat tuaja dhe adresojini ndjenjat e partnerit tuaj, duke treguar interesin tuaj për gjendjen e tyre emocionale.

2-Kritikimi i personalitetit të partnerit tuaj vetëm do të përkeqësojë situatën, veçanërisht nëse e bëni atë qëllimisht. Mos e fyeni partnerin tuaj.

3-Mos kërkoni dikë që të marrë fajin përsipër. Është e gabuar të debatosh se kush është fajtor. Ngjarja tashmë ka ndodhur.

4-Mos shprehni epërsinë tuaj ndaj partnerit tuaj. Në këtë mënyrë ju u tregoni atyre se nuk janë mjaft të mirë për ju.

5-Mos kujtoni keqkuptimet e vjetra. Duke i kujtuar partnerit tuaj argumentet e së kaluarës nuk do të rregullojë situatat nga e kaluara dhe do të provokojë një grindje të re. Diskutoni se çfarë ju shqetëson menjëherë.

Previous articleKush dashurohen më shpejt.Djemtë apo vajzat?
Next articleE keni tepruar me alkolin këto ditë dhe ju dhemb koka?Ju vijmë ne në ndihmë!