Jeni gjeni nëse i përgjigjeni saktë këtyre pyetjeve:

Shumica e neurologëve vlerësojnë se më shumë se 98% e të gjithë aktivitetit të trurit ndodh pa vetëdije.

Vetëm gjenitë dhe skizofrenët mund t’ju përgjigjen saktë pyetjeve si më poshtë:

1.Çfarë kanë të përbashkët një makinë garash dhe një tornado?

2.Çfarë kanë të përbashkët një ibrik dhe një vapor?

3.Çfarë kanë të përbashkët një laps dhe një atlete?

Mos i shiko përgjigjet por nëse doni vërtet ti dini ja ku janë:

1. Të dyja lëvizin në formë rrethore.
2. Avullin që nxjerrin.
3. Të dyja lënë gjurmë ose shenja

Previous articleSi do të jetë fundjava e parë e vitit sipas Paolo Fox?
Next articleFilmat horrorr jo vetëm të trembin por edhe të dobësojnë!