Janë këto gjërat që meshkujt urrejnë tek femrat

Shumë e pavarur

Ndërsa pavarësia është cilësi që burrat admirojnë tek një grua, kur është me tepricë mund të shkaktojë më shumë dëm sesa dobi. Burrat urrejnë gruan e pavarur  sepse ajo nuk pranon asnjë kompliment, pavarësisht nga veprat, dhe nuk merr hapësirë reale për një burrë në jetën e saj, edhe në qoftë se ka dashuri.

Femrat xheloze

Burrat urrejnë gruan që është xheloze dhe veprojnë çmendur për shkak të saj. Krahasimi me të tjerë Burrat urrejnë kur gratë krahasojnë atë me tjetër njeri.

Shumë kohë që të vishen

Të gjithë burrat urrejnë këtë, ata e urrejnë kur gratë vishen për gjatë orë.

Telenovela dhe Reality Show

Ka vetëm 1 TV në shtëpi, burrat e urrejnë kur ata shikojnë telenovela dhe Reality Show. Ata preferojnë të shikojnë sport, lajme dhe dokumentarë.

Pazari

Pazari me një vajzë është një prej dënimeve më të rënda për një djalë. 24 orë nuk janë të mjaftueshme për një grua për të blerë një palë të brendshme.

Previous articleTakohen së bashku Sabiani, Imran Hosein dhe Alfred Cako
Next articleMënyra si të përballoni vjehrrën e vështirë