Gjuha e trupit që do të zbulojë të vërtetën në lidhje me marrëdhënien tuaj

Ju vini re se partneri juaj takon sytë tuaj dhe mban shikimin tuaj për pak më shumë sesa ai/ajo supozohet. Nëse pas ca kohësh veprimi përsëritet, mund të jeni i sigurt se ai/ajo ju pëlqen.

Nëse gjatë një bisede ose një shëtitje partneri juaj përpiqet të kthejë trupin e tij tek ju, kjo është padyshim një shenjë e interesit të tyre për ju. Edhe kur i mbajnë këmbët kryqëzuar, kapaku i gishtit do të kthehet me siguri drejt jush.

Nëse një grua ka ndjenja të lumtura ndaj jush, ajo në mënyrë të pavetëdijshme do të përpiqet të përkulë trupin e saj drejt jush duke e mbajtur shpinën drejt, duke e bërë kështu figurën e saj të duket më mirë.

Burrat, në këtë rast, po përpiqen të duken më të mëdhenj dhe më të fortë. Ata drejtohen me armë akimbo. Gjatë një bisede, ata nganjëherë mbështeten në një mur me dorën e tyre në nivelin e shpatullave tuaja për të hyrë në hapësirën tuaj personale.

Ndonjëherë mund të vini re se, pasi keni thënë ndonjë shaka, personi që e ka thënë po ju shikon dhe pret reagimin tuaj. Kjo është një shenjë e dukshme e pëlqimit; përndryshe, për kë po bënte më të mirën?

Nëse filloni të vini re se një person ka filluar të përdorë të njëjtat gjeste dhe intonacione që bëni ju, nuk do të thotë që ai është tifozi juaj i ri ose se po përpiqet t’ju ngacmojë. Ka më shumë të ngjarë që atij t’i pëlqeni dhe po ju kopjon në mënyrë të pandërgjegjshme.

Ju gjithmonë përpiqeni t’i thoni diçka partnerit tuaj, por ndodh që është e papërshtatshme të flasësh: trupi i saj është larguar nga ti, nuk të shikon në sytë e tu dhe përpiqet të mbajë një distancë. Të gjitha këto janë shenja të pakushtëzuara të problemeve dhe antipatisë

Njerëzit e dashur kanë prirjen të tregojnë kujdes ndaj të dashurve të tyre. Nëse në vend që të ndreqni rrobat ose t’i lëmoni flokët, ata thjesht ju informojnë se flokët tuaj janë të çrregullt, duhet të mendoni nëse marrëdhënia juaj është akoma harmonike.

Sidoqoftë, duhet të mbani mend se këto lloj “simptomash” nuk janë fjali. Ato janë vetëm sinjale të çekuilibrit në marrëdhënien tuaj. Shtë e rëndësishme t’i vëreni ato që të jenë në gjendje të korrigjojnë situatën në kohë!

Previous articleShkencëtarët kanë gjetur një trajtim të ri për Alzheimerin dhe mund të japë shpresë për miliona njerëz
Next articleArsyet e fshehta pse nuk mund të mbeteni shtatzënë