Gjithçka duhet të dini për trajtimin me plazmë:Kohëzgjatja, rezultatet dhe çmimi!

•Ky trajtim i sigurt bëhet përmes injeksioneve të plazmës së pasur me trombocitet (PRP) të pacientit. Për ta bërë këtë, mjekët nxjerrin një sasi të vogël gjaku të pacientit dhe e vendosin në një centrifugë për të izoluar faktorët natyrorë të rritjes. PRP mund të nxisë prodhimin e kolagjenit dhe të rrisë rrjedhjen e gjakut, gjë që rezulton në lëkurë më të fortë. Kur injektohet në zona të veçanta të fytyrës, injeksionet PRP zvogëlojnë shfaqjen e rrudhave dhe rezultojnë në një pamje të gjallë dhe rinore.

•Trajtimi mund të përsëritet dhe rezultate më të mira shihen me gjithsej 2-3 trajtime të dhëna 3-4 muaj. Pacientët mund të presin të shohin rezultate më të mira pasi marrin më shumë trajtime. Me kalimin e kohës, rezultatet e PRP bëhen gjithnjë e më të mira.

•Çmimet variojnë nga 100-150 euro seanca.

Previous articleShikuesit masakrojne serialin “Hot”. Duket si hapsire publicitare e Ardit Gjebrese tek “E diela shqiptare”.
Next articleDy aksidente në të njëjtin vend,makinat përplasin këmbësorët