Gjërat tipike që bën çdo shqiptar,përfshirë edhe ju!

1- Dy byrekë dhe dhallë për mëngjes!

2- Shishet e pijeve freskuese i përdorim për ujë pastaj,ato nuk hidhen!

3- ‘Sherr’ para kamerierit për lekët e kafes

4- Bakllava për çdo rast feste nuk mungon

5- Qese plastike për të mbajtur rroba, ushqime e çdo gjë tjetë.Çdo sirtar shqiptari i mban ato.

6- Kavanozi i reçelit përdoret për turshi, kripën, sheqerin dhe shumë të tjera.

7-Buka është baza në tryezë, pavarësisht llojit të ushqimit,buka nuk mungon KURRË!

8- Dasma nuk quhet e tillë, nëse nuk të ngopet syri dhe sigurisht stomaku!

Previous articleLlojet dhe tipat e njerëzve që nuk duhet të jenë pjesë e jetës tuaj!
Next articleAi ka kohë por jo për ju!Shenjat që e keni ‘humbur’ partnerin