Gjërat që nuk duhet t’ia tregoni njeriu!

E para që duhet të mbroni si sekret, thonë dijetarët, janë planet tuaja. Më mirë heshtni deri në momentin kur plani juaj të  realizohet.

E dyta, mos bisedoni për nderet tuaja – e rrallë është kjo në botë, dhe prandaj duhet ta ruani si dritën e syve tuaj. Mos e lavdëroni veten për shkak të veprave të mira.

E treta, për të cilën nuk duhet të bisedoni, por edhe sipas rekomandimit të dijetarëve, është për të mirën tuaj. Mos llomotisni në prani të të tjerëve për përkufizimet tuaja në ushqim, në marrëdhënie seksuale etj.

E katërta, për të cilën do të duhej të heshtni – për guximin dhe trimërinë tuaj. Sfidat e jashtme janë të dukshme, andaj njerëzit për to marrin shpërblime,por kapërcimin e sfidave të brendshme askush nuk e vëren, dhe natyrisht as shpërblime nuk marrin.

E pesta, për të cilën nuk është shumë e nevojshme që të flisni janë për problemet familjare. Dhe përgjithësisht për jetën tuaj private. Mbajeni në mend, sa më pak që të flisni për problemet e familjes suaj, ajo do të jetë më e fortë dhe më e qëndrueshme.

Previous articleSi do të jetë dasma juaj sipas shenjës së horoskopit
Next articleInstagramin është “parajsa” për këtë kategori njerëzish.Ja pse