Gjërat që NUK duhet të thoni në një intervistë pune

Intervista e punës është dhe një ndër momentet më të rëndësishme në jetën e gjithsecilit. shpesh jo të gjithë intervistat mund të shkojnë sicc dëshirojmë ne por në asnjë rast nuk duhet që të stepeni dhe të tërhiqeni por ta shikoni si një përvojë të re të fituar.

Për të lehtësuar përvojën e ardhshme, pasojnë këshillat se çfarë nuk duhet të pyesni apo të thoni derisa jeni në bisedë për punë.

1. Sa do ta kem rrogën?

2. Me çfarë merret kjo kompani?

3. Asnjë lloj sharjeje;

4. Kam lënë punën e kaluar sepse mërzitesha shumë, ishte monotoni dhe tmerrësisht bajate;

5. Kjo nuk është diçka që më pëlqen të bëj, por sidoqoftë konkurrova

Previous articlePini duhan?E dini çfarë përmban një cigare?
Next articleBeniada per Sheilen:”Do ia kisha futur nje shpulle asaj..”