Gjërat që nuk duhet të bëni KURRË për partnerin tuaj

Çdo grua dëshiron të ketë një marrëdhënie të lumtur. Sidoqoftë, shumë shpesh ato marrin rolin e burrit në martesën e tyre, dhe disa shkojnë aq larg sa të sakrifikojnë lumturinë e tyre në emër të dashurisë.

•Përpiqet për të zgjidhur të gjitha problemet e tij

Edhe nëse burri juaj ka disa çështje financiare ose probleme në punë, ju kurrë nuk duhet të përpiqeni ta shpëtoni atë nga të gjitha problemet e tij vetë. Duke vepruar kështu, do të përfundoni duke jetuar me një partner të pavendosur dhe të pafuqishëm i cili ka frikë të marrë përgjegjësinë për të ardhmen e tij. Gjithmonë mbani mend se ju jeni një grua, jo një kalë pune që mund të përballoni gjithçka.

•I jepni atij dhurata të shtrenjta gjatë gjithë kohës

Është më mirë t’i jepni njëri -tjetrit dhurata të barabarta në vlerë. Dhënia e dhuratave të shtrenjta për të dashurin tuaj, veçanërisht kur ai nuk mund t’i lejojë vetes të kthejë favorin, mund ta bëjë atë të ndihet i vështirë dhe i keq për veten e tij. Për më tepër, nëse keni të bëni me një njeri të paskrupullt, ai thjesht mund të përdorë dashurinë tuaj për të marrë atë që dëshiron.

•Bëheni një shpatull për të që të qajë

Për dallim nga gratë, burrat nuk bien në dashuri me vajzat që ndjejnë keqardhje për ta. Mos harroni se vetëm sepse jeni gjithmonë pranë tij emocionalisht dhe shpirtërisht nuk do të thotë që marrëdhënia juaj është e thellë dhe përmbushëse.

Një grua e mençur mbështet dhe frymëzon burrin e saj për arritje të reja. Dhe kjo është me të vërtetë një nga sekretet e një marrëdhënieje të lumtur.

•Thuaa: “Çfarë të thashë?”

Edhe nëse keni 100% të drejtë, nuk ka asgjë më provokuese sesa fraza “Çfarë të thashë?” Duke thënë këtë, ju i tregoni burrit tuaj se jeni më i zgjuar se ai, dhe kjo është pa takt. Çdo njeri duhet të ndihet domethënës dhe i rëndësishëm. Pohimi i dominimit tuaj mbi të vështirë se do t’ju ndihmojë të ndërtoni një marrëdhënie harmonike.

•Hiqni dorë nga jeta dhe karriera juaj personale

Vetëm sepse një grua ka gjetur dashurinë e jetës së saj nuk do të thotë se ajo duhet të heqë dorë nga miqtë dhe karriera e saj. Fatkeqësisht, nëse sakrifikoni kënaqësitë tuaja personale për t’u kujdesur për familjen tuaj, e dashura juaj mund të humbasë interesin për marrëdhënien tuaj një ditë. Sa më e larmishme të jetë jeta juaj jashtë familjes tuaj, aq më shumë bashkëshorti juaj do t’ju ​​vlerësojë. Por mbani mend gjithmonë: ekstremet janë të rrezikshme.

•Ndryshoni pamjen tuaj

Është krejtësisht e natyrshme që një grua të dëshirojë të duket bukur për burrin që do. Por nëse burri juaj ju bën presion për të ndryshuar pamjen tuaj në mënyrë drastike, nuk keni nevojë për të.

Previous articlePesë taktika të suksesshme për të rregulluar punët me partnerin tuaj.
Next articleJugu i Shqiperise perfshihet nga flaket, ushtria zbarkon ne Vlore