Gjërat që nuk duhet të bëni kurrë në palestër

1.Mos i lini pajisjet të djersitura

Ndërsa nuk ka asgjë të keqe me djersitjen gjatë stërvitjes, përdorimi i një peshqiri stërvitje është një pjesë e rëndësishme e etikës së duhur të palestrës, si dhe fshirja e djersës nga pajisjet pasi ta përdorni. Mos harroni se shumica e makinave janë të mbuluara me lëkurë dhe djersa juaj nuk do të zhduket nëse nuk e fshini atë.

2.Mos zini pajisje nëse nuk i përdorni

Ka njerëz që janë vetëm të varur në pajisje. Ata po shkruajnë mesazhe në telefonat e tyre, kontrollojnë e-mail, bëjnë selfie, apo edhe dremisin ndërsa ka të tjerë që presin të hipin në atë makinë të veçantë. Nëse jeni në palestër, jeni atje për të stërvitur. Mos e harro këtë.

3. Thirrjet dhe altoparlantët

Disa nga njerëzit më të bezdisshëm në palestër janë ata që kanë biseda shumë të gjata dhe me zë të lartë në telefonët e tyre gjatë një stërvitje.

Llojet e tjera irrituese janë ata që duan të luajnë muzikën e tyre me vëllim aq të lartë që të tjerët mund ta dëgjojnë atë edhe përmes kufjeve të tyre.

4.Presion ndaj përdoruesve të palestrës

Përdorimi i një makinerie për 60 minuta është i vrazhdë, por po kështu qëndron me krahët e kryqëzuar para një personi që po ushtron dhe u jep atyre një vështrim “nxitoni”.

5.Dhoma e zhveshjes së palestrës nuk është banjo juaj personale

Ka gjithmonë një person që parakalon lakuriq nëpër dhomë duke i bërë të tjerët të ndihen të pakëndshëm, dhe ka nga ata që rruhen në dush për orë të tëra dhe lënë gjithçka të mbuluar me shkumë dhe flokë.

Edhe nëse nuk ju shqetëson që të shiheni lakuriq, mos harroni se ka të tjerë që nuk janë të kënaqur të gjenden pranë dikujt që është lakuriq ose të heq rrobat e tyre në publik. Respektoni të tjerët, kohën dhe privatësinë e tyre. Mbani në mend se dhoma e zhveshjes në palestër nuk është banjo juaj personale dhe sigurohuni që të pastroni veten.

Previous articleFituesi i ditës është ai që buzëqesh më shumë.Për kë shenjë e kanë fjalën yjet?
Next articleFraza që prindërit përdorin që mund të shtyjnë një fëmijë të kërkojë terapi psikologjike në të ardhmen