Gjërat që meshkujt urrejnë tek femrat:

•Femrat xheloze

Burrat urrejnë gruan që është xheloze dhe veprojnë çmendur për shkak të saj. Krahasimi me të tjerë.

Burrat urrejnë kur gratë krahasojnë atë me tjetër njeri.

•Shumë kohë që të vishen

Të gjithë burrat urrejnë këtë, ata e urrejnë kur gratë vishen për orë të tëra.

•Pazari

Pazari me një vajzë është një prej dënimeve më të rënda për një djalë.

•Shumë e pavarur

Ndërsa pavarësia është cilësi që burrat admirojnë tek një grua, kur është me tepricë mund të shkaktojë më shumë dëm sesa dobi. Burrat urrejnë gruan e pavarur  sepse ajo nuk pranon asnjë kompliment.

•Gruaja emocionale

Burrat me të vërtetë urrejnë gratë, që bëhen emocionale në lidhje me absolutisht çdo gjë. Askush nuk është i përsosur, por gruaja që është vazhdimisht në gjendje histerike krijon shqetësim.

Burrat nuk mund të pranojnë që gratë të vazhdojnë të gëzojnë hobit e tyre, ndërsa janë në një marrëdhënie. Kur ai bëhet pjesë e botës së saj, kjo vë shumë presion mbi të. Ai ndjehet sikur është përgjegjës për lumturinë e saj dhe ndjenjën për ta përmbushur, e cila nuk është e drejtë

Previous articleSonte mos flini pa kryer marrëdhënie me partnerin.Ju themi pse
Next articleVellai i politikanes shqiptare kurorezon dashurine me nje burre ne Kanada