Gënjeshtarët më të mëdhenj të horoskopit janë këta:

Peshorja

Nëse do të ndahej një ‘Oscar’ për gënjeshtrat, padyshim që do të shkonte për shenjën e Peshores. Shenja në fjalë ndërton një seri gënjeshtrash që i shërbejnë si burim prodhimi dhe përftime të mirash për veten, ashtu si panelet diellore.

Ujori

Tek kjo shenjë, gënjeshtra ka një farë kuptimi ‘për mirë’, për të mos lënduar dikë të dashur. Si shenjë e kolektivitetit, Ujori do të thoshte një gënjeshtër për të qetësuar grupin.

Dashi

Lunatike dhe klinikisht letargjike, shenja e Dashit nuk rri dot pa gënjyer në moshë adulte. Me eksperiencën që ka akumuluar, është e vështirë të arrish të zbulosh gënjeshtrat dhe mashtrimet e kësaj shenje.

Previous articleTokja largohet nga BB VIP, ja gjesti i Ilirit!
Next articlePaolo Fox i bën planet e së shtunës para jush!