Gabimet trashanike që bëjnë femrat me të brëndshmet

Një femër i kushton zgjedhjes së rrobave 37 minuta çdo ditë, por të brendshmet duket se nuk marrin as një minutë nga kjo kohë. (sigurisht po flasim për të përditshmen tonë dhe netët romantike bëjnë përjashtim).

Më shumë se 87% të femrave bëjnë zgjedhjet e gabuara kur vjen puna tek të brendshmet

1-Shtrëngoni rripat e reçipetave në mënyrë që t’ju rrinë më mirë.

Nëse ju detyroheni t’i shtrëngoni tepër reçipetat, atëherë po vishni reçipetat e gabuara.

2-Sa shpesh duhet t’i lani reçipetat

Kur ishte hera e fundit që keni larë reçipetat? Një javë më parë? Një muaj, ndoshta? Reçipetat duhen larë çdo tre herë që ju i vishni.

3-Zgjidhni pëlhurën e gabuar

Pambuku është pëlhura më e pastër pasi ka aftësinë të përthithë djersën dhe lagështirën.

4-A duhet të flini me reçipeta

Të fjeturit apo jo me reçipeta është zgjidhja juaj, por sa më shumë mbështesni indet e gjirit , aq më lartë do të qëndrojë gjoksi.

Previous articleJu e mendoni si shaka por kjo shenjë paralajmëron ndarjen!
Next articleNjë tjetër tërmet mëngjesin e sotëm