Gabime që ju i bëni padashje por po ju largojnë meshkujt

1-Flisni për të me miqtë e tij

Ata janë miqtë e tij, jo tuajat dhe “duke i thënë diçka nuses për ta njoftuar vjehrrën” nuk është një strategji që funksionon, veçanërisht nëse jeni duke hyrë në një territor që është  i tij.

2-Bëni ndjekje

«Përshëndetje, po kaloja  këtu  rastësisht dhe me të vërtetë nuk e dija që  punon këtu».

Këto janë justifikime që nuk mbajnë dhe herën e dytë që ai të shikon se del nga një kaçubë, duke pretenduar se gjithçka është normale, ai do të ndryshojë numrin e telefonit dhe do të fillojë të lëvizë me të tjera.

3-Dërgoni mesazhe zanore shumë të gjatë

Në përgjithësi, jo për mesazhet shumë të gjata, nëse janë zanore është edhe më keq.

4-Shumë sentimentale

Ok, ju e pëlqeni shumë. Mirë, ju nuk mund të mendoni për asgjë përveç tij gjatë gjithë ditës.

Por mbase nuk është një ide e mirë të vendosni gjithçka në pjatën tuaj menjëherë dhe t’i thoni atij se ai është mendimi juaj i vetëm nga kur zgjoheni deri kur shkoni të flini.

5-Këmbëngulni nëse ju tha që nuk del

Në kokën tuaj kishit vendosur që ishte mbrëmja perfekte, dylli i bërë, manikyrin e thonjve të sapo vendosur.

Pastaj ai ju tregon se duhet të shtyhet sepse ka pasur një ngjarje të papritur.

Mirë, nuk është mënyra më e mirë për të filluar një histori por duke u çmendur kurrë nuk mund ta bëjë atë të kthehet.

Mos filloni të insistoni, të pyesni, të gjeni alternativa, duke i thënë se është në rregull që ju të shihni njëri-tjetrin pas darkës.

Previous articleDisa sekrete si të mos shpenzoni pa kriter në verë
Next articleMiket dhe armiket e marrëdhënieve intime:Cilat janë?