Flasin meshkujt: Ja çfarë na pëlqen në shtrat

Studiuesit kanë marrë disa meshkuj në studim dhe nga përgjigjet që kanë marrë, kanë dalë në 5 dëshira kryesore që meshkujt kanë kur vjen puna tek seksi.

-Partnerja të marrë iniciativën e para

-Puthjet e vazhdueshme

-Fjalët e pista

-Të dëgjojnë emrin e tyre

-Ta bëjnë femrën të ndejë orgazmën

Shpesh çiftet kanë ndrojtje që të flasin rreth dëshirave seksuale që kanë, por shumë të tjetër diskutojnë dhe flasin gjatë rreth kësaj temë duke përmirësuar mjaft raportin dhe lidhjen e tyre seksuale.

Previous articleÇfarë është tërheqja femërore?Meshkujt dinë diçka më shumë
Next articlePse duhet të gjeni kohën për ta pastruar gjithmonë shtëpinë