Flasin ekspertët: Kemi zbuluar pse kurrë nuk i mbarojmë dot ëndrrat

Ëndrrat me detaje të shumta, me të cilat kënaqeni, quhen ëndrra lucide, kjo sepse gjatë tyre jemi të vetëdijshme mund të ndikojnë në ngjarjet.

Ekspertët kanë shpjeguar se gjatë ëndërrimit ka dy faza. Në fazën REM sytë bëhen të palëvizur dhe gjatë kësaj kohe ëndrra regjistrohet në kujdesën tonë.

Mirëpo kjo fazë gjatë shumë pak sepse kalohet në fazën NREM, fazë në të cilën sytë nuk bëjnë lëvizje të shpejta dhe gjatë kësaj kohe ne nuk mbajmë mend asgjë.

Ekspertët kanë treguar edhe se ëndrra të cilën e mbani mend pas zgjimit, nuk është ëndrra e fundit që keni parë..

Previous articleKujdes!Si të dalloni një psikopat.
Next articleE dini çfarë ndodh nëse nuk vendosni antidjersë për 1vit?