Fakte interesante rreth lidhjeve në një çift

1-Çiftet që jetojnë më shumë se 25 vite bashkë, marrin një hije të njëri-tjetrit në fytyrë

2-Gjithçka bazohet tek puthja e parë

Sipas një studimi nga universiteti ‘Oxford’, puthja e parë është shumë e rëndësishme kur bëhet fjalë për lidhjet e gjata.

3-Filmat romantikë ndihmojnë partnerët të kenë një marrëdhënie më të shëndetshme

4-Mosha e eksperiencës të parë seksuale, tregon shumë për romanticitetin e lidhjes

5-Martesat moderne kërkojnë vetë-realizim

6-Fotografia e një personi që doni zvogëlon dhimbjet

7-Meshkujt me nivel të lartë inteligjence, kanë më pak gjasa të tradhëtojnë

Previous articleMëngjeset tipike nëpër botë që mund t’ju frymëzojnë
Next articleAntigona Ramosaj ne dyert e TCH debat me autoret dhe Arbana Osmanin: Po me shkaterroni Beatriksin!