Është dashuri apo epsh i momentit?Flasin ekspertët

Gary Amers, ekspert i lidhjeve, ka treguar shenjat të cilat tregojnë se jeni vërtet të dashuruar – dhe pesë shenjat të cilat dëshmojnë se është vetëm epsh:

Dashuri:

– Ndjeheni sikurse e njihni këtë person për një kohë të gjatë.

– Fantazoni për të ardhmen e përbashkët

– Ndjeheni të sigurt pranë njëri-tjetrit

– Humori ju rregullohet çdo herë që mendoni për të, si dhe prezenca e personit krijon një ‘shpërthim’ të menjëhershëm të adrenalinës.

Epsh:

– Nuk dëshironi ta prezantoni me miqtë tuaj

– Nuk bëni plane për asgjë, sepse epshi është ndjenjë e spontanitetit dhe aventurës, prandaj ka pak hapësirë për planifikime.

– Nuk ka shumë reciprocitet mes jush: Ose njëri jep shumë dhe nuk merr asgjë, ose anasjelltas.

Previous articleBëni shoqëri me njerëz që shajnë.Ja pse
Next articleÇfarë ngjyre të lyeni kuzhinën për të ngrënë më pak