Ekzistojnë vërtet fantazmat?Psikologët tregojnë versionin e tyre

Ka shumë nga ju që besojnë në fantazma dhe historitë për njerëz të dashur që shfaqen pas vdekjes.

Ndoshta ju ka ndodhur të shtriheni për të fjetur dhe t’ju duket sikur diçka lëviz nëpër dhomë apo gjëra të tilla, por sipas psikologëve asgjë nuk është e vërtetë.

Në të vërtetë nëse mendoni se po përjetoni diçka të frikshme me siguri jeni duke kaluar të ashtuquajturën ‘paralizë në gjumë’.

Ky fenomen është i lidhur drejtpërdrejt me trurin dhe ëndrrat dhe e përjetojnë shumë njerëz.

Dhe zgjidhja për të shmangur është vetëm qetësia.

Nëse përpiqeni ta qetësoni veten do arrini të bëni gjumë të qetë dhe asgjë nga ato që mendja juaj krijon nuk do ndodhin më.

Previous articleTetori,muaji i kujdesit për kacerin e gjirit tek femrat. Këshilla rreth saj
Next articleVIDEO/ Imazhi satelitor tregon rrjedhjen e lavës në Oqeanin Atlantik nga vullkani në La Palma të Spanjës