E dinit sa kalori djegim gjatë marrëdhënieve intime?

1.Burrat djegin më shumë kalori sesa gratë

Për çudi, disa studime janë botuar vitet e fundit që synonin të llogaritnin sa kalori digjni gjatë intimitetit.

Padyshim, nuk ka ndonjë formulë universale që është e vlefshme për të gjithë, por rezultatet treguan se gratë djegin rreth 70 kalori (3.1 kalori në minutë) gjatë marrëdhënies që zgjat një mesatare prej 24 minutash, ndërsa burrat djegin më shumë. Ose më pak 100 (4.2 kalori në minutë)

Jo aq sa shpresonit? Të jeni të sigurt, ka disa mënyra për të rritur djegien e kalorive në dhomën e gjumit.

Për shembull, puthja e partnerit tuaj për gjysmë ore mund të digjet deri në 230 kalori, ndërsa kur bëni  oral për të njëjtën kohë deri në 100 kalori.

Plus, masazhi i partnerit tuaj mund të konsumojë rreth 80 kalori në orë, dhe arritja e një orgazme mund të djegë 60 kalori shtesë.

Previous articleHapat që nuk duhen të hidhni kur ktheheni beqare pas një lidhje të gjatë
Next articleDisa sekrete si të mos shpenzoni pa kriter në verë