E dini çfarë ndodh nëse nuk vendosni antidjersë për 1vit?

Elyse Brautigam,  mjaft e njohur në YouTube thotë se nuk përdor antidjersë prej më shumë se një viti dhe këmbëngul që nuk mban erë të keqe.

Në një video të publikuar prej saj, ajo shpjegon se hoqi dorë nga përdorimi i deodorantit pasi kishte frikë se mund të shkaktonte kancer në gjoks.

Ajo nuk përdor asnjëlloj antidjerse që prej Tetorit 2015 dhe e shpjegon faktin që nuk mban erë me llojin e dietës ushqimore që ajo mban. 22 – vjeçarja është vegane, që do të thotë që nuk konsumon asnjë produkt shtazor.

Previous articleFlasin ekspertët: Kemi zbuluar pse kurrë nuk i mbarojmë dot ëndrrat
Next articleTrëmbeni papritur në gjumë?Kjo është arsyeja;