Dyshoni se nuk e ka harruar ish-in?Sjelljet që ju japin përgjigjen .

•Nëse akoma e ndjek në rrjetet sociale, herë-herë diçkaje do t’i bëjë “Like”. Është normale nëse u bën “like” disa ngjarjeve të jetës, siç janë puna e re apo fejesa. Mirëpo, nëse i bën “like” çdo fotografie të saj që e publikon, atëherë problemi ekziston.

•Fotografitë dhe sendet

E pra, përse do t’i ruante fotografitë dhe gjërat e përbashkëta të cilat ia kujtojnë të kaluarën?

•E mbron

Nëse i duket qesharake kur i bëni pyetje se a ekziston diçka ndërmjet tyre, kjo është në rregull, sepse është krejtësisht në rregull të bëhen qesharake gjërat e pakuptimta. Mirëpo, nëse përgjigjet me hidhërim, duke ju akuzuar se je xheloze, kjo me siguri tregon që ai ende ndien diçka që duhet patjetër ta fshehë.

Previous articleParashikimet e ditës së hënë sjellin ndryshime për çdo shenjë.Ndiqni Paolo Fox.
Next articlePraktikoni këto 2 gjëra dhe partneri juaj kurrë nuk do ju tradhtojë!