Dush me ujë të ftohtë?Po!Dhe ju shpjegojmë pse

Urojini mirëseardhjen ditëve me flokë të bukura dhe volum të lartë!

Uji i nxehtë mund t’ju bëjë të ndjeheni shumë mirë, por nuk është i mirë për flokët tuaj. Prandaj sallonet e bukurisë rekomandojnë të pastroheni me ujë të ftohtë me qëllim që të keni flokë të bukura dhe me volum të lartë.

Lëkurë më e pastër!

Shijoni efektet e dushit të ftohtë duke e dëshmuar çdo ditë se lëkura juaj duket më e vendosur dhe më e tonifikuar se zakonisht!

Lehtëson depresionin

Hidroterapia është praktikë e lashtë e cila parasheh t’i fusim trupat në temperatura të ndryshme për efekte terapeutike. Kur e fusim veten në ujë të ftohtë, qarkullimi i gjakut për në tru rritet.

Previous articleShpirti binjak ndodhet 5 hapa larg jush.Ju themi si ta kuptoni
Next articleSinjalet që tregojnë se i dashuri aktual është më i mirë se ish-i