Duhet të flemë pasdite?Flasin ekspertët.

Nëse flemë gjysmë ore pasdite, do të zgjohemi të pushuar, të kthjellët dhe të aftë për aktivitete të ndryshme.

Por, nëse flemë më gjatë, atëherë hyjmë në fazën e dytë të gjumit, e cila është më e ngadalshme dhe zgjat gjashtë orë.

Kjo ndikon që të zgjohemi të rraskapitur.

Nëse gjumi i pasdites do të zgjaste gjashtë orë, atëherë ne do të ndiheshim të pushuar, por shtrohet pyetja, çka të bëjmë më pas gjatë natës?

Kështu që, nëse doni të pushoni pasdite, bëjeni këtë shkurt.

Previous articleArsyet pse disa njerëz shmangin marrëdhëniet intime.
Next articleE dini cila është fraza magjike që i vë kapakun çdo debati në çift?