Ditët me fat të muajit nëntor, mësoni kur dhe çfarë duhet të bëni

Duke u nisur nga lëvizja astrologjike e Hënës, datat më të mira për nëntorin janë këto:

Fillo dietën për të rënë në peshë: 7, 12, 16

Fillo dietën për të shtuar në peshë: 3, 31

Priti flokët për të nxitur rritjen: 3, 4, 30, 31

Priti flokët (depilim) për të ndalur rritjen: 7, 8

Vizito dentistin: 15 – 17

Lëre duhanin: 7, 12, 16

Provo të mbetesh shtatzënë: 7, 12, 16

Përfundo një projekt: 18

Nis një projekt: 20

Previous articleSekretet e femrave pa celulit;
Next articleRomantikë, të zjarrtë apo të pavendosur?Ngjyra që tregon gjithçka!