Dieta e re:Hani ushqim para pasqyrës!

Studimi i fundit, thotë se ushqimi para një pasqyre e bën shijen e ushqimit më të mirë dhe rrit sasinë e konsumimit.

Gëlltitja e ushqimit para një imazhi të vetes që ha, ka të njëjtin ndikim, zbuloi një studim.

Kjo mund të mbështetet në hulumtimet e mëparshme që tregojnë se ngrënja nën shoqërimin e të tjerëve e bën ushqimin dukshëm më të këndshëm se sa të hash vetëm.

Studiuesit besojnë se mund të përfitojnë veçanërisht të moshuarit, të cilët shpesh hanë vetëm.

Previous articleSinjalet që tregojnë se i dashuri aktual është më i mirë se ish-i
Next articleJu e mendoni si shaka por kjo shenjë paralajmëron ndarjen!