Depresioni i mëngjesit.Nëse nuk e keni dëgjuar më parë hidhini një sy

Depresioni i mëngjesit është një simptomë e cila përjetohet nga disa njerëz në orët e para të ditës.

Nëse ju vuani nga kjo gjëja e parë që vihet re është çrregullimi i humorit dhe dhimbje të shpeshta të kokës.

Periudha e ndryshimit të stinëve, sidomos ajo e kalimit nga vera në vjeshtë, është më e vështira.

Nëse nuk e trajton ky problem mund të bëhet më i madh dhe simptomat do të zgjasin më shumë se zakonisht.

Sipas studimeve të ndryshme një faktor mjaft i rëndësishëm që ndikon është edhe gjumi. 8 orë gjumë në 24 orë i ka të nevojshme çdo njeri për të pasur energji të nisë ditën tjetër.

Përpiquni që të bëni dush në mëngjes dhe të konsumoni diçka që trupi juaj e kërkon. Mos flini asnjëherë me flokët e lagura pasi ajo shkakton dhimbje të forta koke, të cilat lidhen me depresionin e mëngjesit.

Mjekët thonë se ky çrregullim është i gjithi në dorën tuaj, nëse ju bëni një zgjim normal ky problem nuk ndikon aspak.

Previous articleKeni ndërmend të bëni diçka këtë të martë apo jo?Paolo Fox ju këshillon kështu
Next articleHabit moderatorja shqiptare, hap emisionin me pranga në duar