Cili është kuptimi pas muajit të mjaltit që bën çdo çift pas martese?

Fillimisht, kjo traditë ka origjinë  nga shekulli i 19’të në Britani, mirëpo as atëherë nuk kishte qënë udhëtimi i rehatshëm që është tani.

Bëhet me dije në fakt se  të porsamartuarit duke udhëtuar së bashku, ata në fakt shkojin për të vizituar familjarët dhe shoqërinë të cilët nuk kishin mundur të shkojnë në ceremoninë e martesës. 

Pra,nuk është si ditët e sotme.

Ishin vitet e fundit të shekullit 19’të kur muajt e mjaltit kishin filluar të jenë siç janë sot, sipas Sara Margulis, drejtoreshë e Honeyfund.

Previous articleSa herë në javë kryejnë marrëdhënie çiftet e lumtura?
Next articleDisa mënyra për ta bërë partnerin të ndihet i veçantë pranë jush