Cilat janë fjalët që çdo femër do të dëgjojë nga mashkulli i saj?

Janë shumë më të thjeshta nga çfarë mendoni në fakt.

Ja disa shembuj:

Dukesh shumë bukur pa makjazh!
Ti i jep makinës shumë mirë.
Fli pak shpirt. Do e gatuaj unë drekën/darkën ose do i laj unë enët ose do kujdesem unë për fëmijët.
Ke trup elegant (edhe nëse ajo ka disa kilogram tepër)
A e pashë atë vajzën që u ul afër meje? Jo, nuk e pashë fare…
Po, do shkojmë me pushime për një muaj.
Nuk ka rëndësi sa kushton nëse ty të pëlqen!
Mamaja ime të pëlqen shumë ty.
Po, ti ke të drejtë!
Do rri me ty sot, shokët le të presin.
Të dua! Do të martohesh me mua?

E shikoni që nuk është dhe aq e vështirë të bësh të lumtur një femër?

Previous articleShenjat më indeferente të horoskopit që nuk duan t’ia dinë për të tjerët
Next articleSekretet e Japonezëve si të qëndrojnë të dobët nga lashtësia deri sot