Cila është lulja juaj e preferuar dhe çfarë tregon kjo për ju?

1-Trëndafili

Aventurat dhe udhëtimet janë stili i jetesës së një adhuruesi trëndafilash. Llojet e ndryshme dhe karakteristikat e tyre të veçanta ju bejnë të magjepseni pas tyre.

2-Karafili

Ju keni aftësi të veçanta filozofike gjithashtu për të mësuar gjuhë të huaja. Karafilat datojnë që në periudhën e Greqisë dhe Romës antike.

3-Orkidea

Ka shumë mundësi që ju të keni të fshehura në komodinën tuaj copa të shumta dantellash dhe leopardi. Tajlanda dhe Zelanda e Re janë vendet që juve ju magjepsin. Jeni misteriozë gjithashtu dhe delikatë.

4-Tulipani

Çdo gjë rreth jush është si petalet e tulipanit, duke filluar nga shijet e kuzhinës dhe veshjet tuaja. Tulipanët janë kultivuar për herë të parë në Turqi.

5-Manjola

Lulja e Manjolës lulëzon vetëm në muajin Maj. Ju që preferoni këtë lule jeni të veçantë, të këndshëm dhe me shumë mundësi vini nga një familje e fuqishme.

Previous articleNuk pushojnë së surprizuari yjet këtë vit të ri!
Next articleNjë mashkull nuk ndahet kurrë nga ty nëse nuk është kapur në një tjetër ‘degë’