Çiftet që pijnë alkol bashkë jetojnë më të lumtur dhe ne ju tregojmë pse

Së fundmi studiues të ndryshëm kanë arritur në përfundimin se çiftet që pinë së bashku, kanë një lidhje më të lumtur, dhe më jetëgjatë.

Në studimin që është kryer kanë marrë pjesë 3000 çifte që kanë qenë të martuar me një mesatare prej 33 vitesh.

Studiuesit kanë zbuluar se çiftet që pinin alkool së bashku ishin më të lumtur se ata që pinte vetëm njëri partner.

Previous articleGjërat e para që vënë re meshkujt kur shohin një femër të zhveshur
Next article22 vjeçarja tentoi të vetëvritet me thikë në Korçë,e dhunonte bashkëshorti