Çfarë tregon foto e profilit për ju.Flasin studiuesit

•Të hapur ndaj eksperiencave

Kjo kategori përfshin të gjithë ata persona që pëlqejnë të ndajnë me të tjerët eksperiencat e reja dhe nuk kanë frikë të pozojnë në vende dhe mënyra të pazakonta. Shpesh pozojnë me një objekt, një kitarë, ski etj. Zakonisht këta persona kanë tendencën të vendosin foto disi të zymta, me pak ngjyra dhe duken të mërzitur apo të trishtuar në to.

•Të ndërgjegjshmit

Ata që pëlqejnë rregullin, sjellje të planifikuara dhe janë të vetë – disiplinuar janë pjesë e kësaj katergorie. Këto cilësi pasqyrohen më së miri në fotot e tyre në rrjete sociale, me anë të emocioneve pozitive, ndoshta pasi janë gjithnjë të kujdesur që fotot të jenë gjithnjë perfekte dhe të rregullta.

•Neurotikët

Këta persona e kanë të vështirë që t’i fshehin emocionet negative. Për pasojë ka më shumë gjasa që të vendosin një foto profili të diçkaje tjetër dhe jo veten. Nëse vendosin foton e tyre, kujdesen që të jetë një imazh neutral që nuk të jep mundësinë që të krijoni një ide të saktë për ta. Sipas studimeve këta persona, ndonëse mund të ndihen shumë keq nga brenda në foton e profilit nuk ia lejojnë vetes që ta tregojnë një gjë të tillë.

•Esktrovertët

Një tjetër kategori që ka tendencën të postojë foto plot ngjyra dhe duke qeshur. Por ndryshe nga personat që “e këndshëm”, ekstrovertët nuk kujdesen për të vendosur foto me cilësi të mirë, madje ata nuk përdorin as efekte për modifikimin e tyre

Previous articleNjë darkë të shijshme apo natë pasioni.Çfarë duan femrat?
Next articleKeni nishane?Lexoni fatin tuaj