Çfarë na nervozon më shumë gjatë ditëve të pushimit?

Një hulumtim i realizuar në Britani të Madhe ka treguar se pushuesit më së shumti nervozohen kur vonohet aeroplani se makina me të cilin do të udhëtojnë.

Në vendin e dytë të gjërave më të urryera tek udhëtimi është paketimi, që pasohet me shkuarjen në hotel dhe shqetësimin nëse keni marrë gjithçka me vete .

Të anketuarit në vendin e tretë  kanë vendosur humbjen e bagazhit, ndërsa më pas vjen krevati jo komod.

Në vendin e pestë vjen bezdisja nga pushuesit tjerë, në vend të gjashtë është shiu, në vend të shtatë renditet dielli i fortë që doemos duhet të lyhen me krem për rrezitje.

Nga gjërat e urryera është edhe rëra në ushqim, pastaj njerëzit që nuk shikojnë ku po ecin, grumbujt e njerëzve, etj.

Ekspertët thonë se njerëzit gjatë gjithë vitit kursejnë për t’u relaksuar në pushime, prandaj nuk është çudi që ata bëhen nervozë kur u ndodhin gjëra të tilla.

Previous articleCilët janë faktorët që ndikojnë në tërheqjen fizike?
Next article4iG mund të zotërojë operatorin shqiptar me rritjen më të shpejtë. Grupi mund të bëhet faktor shumë i rëndësishëm në tregun shqiptar!