Çfarë mund të bësh në një ditë me shi?Plot gjëra!

Përveçse të kërcesh ose të këndosh ka edhe aktivitetete të tjera mjaft interesante që çdokush mund të zhvillojë në një kohë me shi…

Ku ka si gjumi në një natë me shi…

Të gjithë e kemi provuar ndjesinë e e gjumit ndjellës ndërkohë që shiu përplaset në dritare

Fotografi në një kohë me shi

Fotografët thonë që një kohë me shi mund te ofrojë shkrepjen e momenteve te përshkruara si magjike i atyre zonave që janë të thjeshta dhe nuk kanë asgjë të veçantë

Të ecësh, të dalësh me biçikletë, të vraposh… në shi

Koha me shi ofron në vetvete ndër momentet më të qeta dhe një kohë vërtet të mirë për të rritur rezistencën trupore dhe në mënyrë efektive të realizosh disa kilometra.

Te ndezësh një zjarr

Nga eksperienca, ndezja e një zjarri në një kohë me shi është një moment i bukur, me shiun që bie një zjarr të jep ngrohtësi dhe ndjenjë fuqie ndërkohë që rrobat avullojnë lagështirën e shiut./DiscoverAlbania

Previous article“Donaldi ka Sabianin, ti me ke mua”- komenti i Genes per Romeon qe shkriu Instagramin
Next articleMezi prisni të zbuloni se çfarë do të ndodhë këtë të shtunë 23? Zbulojmë parashikimet nga astrologu i njohur Paolo Fox!