Çfarë është tërheqja femërore?Meshkujt dinë diçka më shumë

Pse vajzat më pak tërheqëse shpesh kanë vëmendjen e meshkujve, ndërsa bukuritë e përsosura janë të prirura drejt vetmisë?

1-Vetëbesimi. Ato që e konsiderojnë veten tërheqëse, konsiderohen tërheqëse dhe nga të tjerët. (Johann Wolfgang von Goethe). Asgjë nuk e bën një femër më të bukur se sa besimi që ajo është e bukur. (Sophia Loren).

Nëse një grua beson në një mënyrë të vendosur të jetë e papërmbajtshme, edhe të tjerët rreth saj do jenë në një mendje me të.

2-Mirësjellja. Bukuria është një tjetër premtim i lumturisë. (Friedrich Nietzsche)

Mirësjellja dhe gatishmëria për t’u kujdesur, për të dashuruar, dhe falur, janë gjërat që e dallojnë një grua me të vërtetë të bukur nga një kukull të bukur, por të pashpirt. Të jesh në gjendje për të parë të mirën në çdo situatë, për të parë botën me sytë  miqësore, për të dashur. Këto janë cilësitë që e bëjnë tërheqëse, pavarësisht nga si duket.

3-Pavarësia. Jo çdo grua lind e bukur, por në qoftë se ajo nuk është e bukur në të 30-at, ajo është thjesht budallaçkë. (Coco Chanel)

Burrat kanë tendencë të jetë të hipnotizuar nga femrat e fuqishme. Një grua me të vërtetë tërheqëse e di saktësisht se çfarë ajo dëshiron.

4-Feminiliteti ose ndryshe, brishtësia. Është e lehtë të jesh e bukur, por është e vështirë për t’u shfaqur e tille.  (Frank O’Hara)

Të fitosh dashurinë e një femre, duke u kujdesur për të, duke iu përgjigjur thirrjeve të saj për ndihmë, duke e bërë atë të ndihet e rëndësishme, pak meshkuj e arrijnë. Një femër është e brishtë nga natyra dhe si e tillë duhet të sillet.

5-Aftësitë komunikuese. Pas të gjithave, çfarë është madhështi? Thjesht takti për të mbjellë, kur askush nuk është në kërkim dhe do të korrni, kur të gjithë janë duke kërkuar. (Francis Scott Fitzgerald).

Një femër e kompletuar gjithmonë tregon interes në çdo gjë që mashkulli thotë, duke e lejuar atë të ndihet i zgjuar dhe krijues.

Previous articleNuk duhet të blini më Nutella!Ja pse
Next articleFlasin meshkujt: Ja çfarë na pëlqen në shtrat