Çfarë dëshironi nga Viti i Ri?Si t’i bëni realitet!

1-Ëndrra me sy hapur
Sipas një sondazhi të Durham University në Mbretërinë e Bashkuar, është shumë e rëndësishme të fantazosh. Ëndërron me sy hapur? Për të shndërruar dëshirat e tua ka nevojë të besosh!

2-Kultivo ëndrrat
Ti japësh jetë ëndrrave do të thotë të mësosh ta bësh në jetë çdo ditë. Ndryshimet e mëdha nisin nga gjërat e vogla, e mbi të gjitha nga përpjekjet e ndryshme mendore. Të mbash një ditar të mbështet në momente të vështira, dhe ndërton një kujtesë historike që me kohën do ju kujtojë rrugën që keni bërë.

3-Përqëndrohu
Hapi i parë për të ndryshuar jetën? Vepro në mënyrë të ndryshme. Interneti është një mjet i çmuar, nëse e përdor me inteligjencë. Fokusohu te ‘timer’, është një mënyrë për të mbajtur në kontroll kohën duke shmangur humbjen e orëve të çmuara mes bisedave dhe thashethemeve të kota. Eleminoni miqësitë që flasin për gossip dhe mëso ti dedikosh më shumë vëmendje atyre që të frymëzojnë pozitivisht.

Previous articleFlini me celularin pranë jush?Mos e bëni më për këto arsye:
Next articleEshte Fatma Haxhialiu prezantuesja e eventit te madh qe mbahet sot ne Kryeqytet!