Çfarë dëgjoni para gjumit? T’ju themi edhe ne diçka?

Aftësia e muzikës për të na qetësuar, për të na bërë të lumtur dhe për të na motivuar është e mahnitshme. Ja pse duhet të dëgjoni muzikë, përpara se të bini për të fjetur:

– Dëgjimi i muzikës para gjumi e përmirëson kualitetin e gjumit

– Zvogëlon stresin

– Ngre disponimin

– Zvogëlon urinë

– Ngre nivelin e përqendrimit

– Përmirëson kujtesën

– Normalizon shtypjen e gjakut

– Përmirëson funksionin e sistemit të imunitetit

Previous articleAksident tragjik ne Itali, humb jeten 32 vjecari shqiptar
Next articleÇfarë pëlqen partneri tek trupi juaj e ka një domethënie