Burra të gabuar: 4 shenja për të njohur kush do ju bëjë të vuani

1.Së pari ai thotë një gjë pastaj bën një tjetër

Ai e propozon veten si më besnikun e miqve dhe pastaj gjithmonë dëshiron të qëndrojë në shtëpi dhe duket se të gjithë miqtë e tij janë zhdukur në ajër.

Ose ai pretendon të jetë jashtëzakonisht i pavarur dhe më pas shkon te nëna e tij çdo ditë.

2.Anët e karakterit

Për të kuptuar se cili është karakteri i vërtetë i partnerit tuaj, kushtojini më shumë vëmendje sjelljes së tij sesa asaj që thonë ata.

Me fjalë, të gjithë përpiqemi të përcjellim atë që duam që tjetri të perceptojë prej nesh, por janë faktet që zbulojnë se kush jemi në të vërtetë.

3.Super Man

Super Man-i modern që vesh rrobat e tij blu dhe të kuqe dhe duket se shkëlqen me besim nga të gjitha poret është një iluzion i trishtueshëm.

Kini kujdes nga ata që lavdërojnë aftësi të pamundshme, për ata që duhet të tregojnë se do të jenë të vetmit që do t’ju kuptojnë, do t’ju shpëtojnë, do të përqafojnë jetën tuaj.

Disa njerëz me tipare narciziste shpesh e mbajnë këtë profil për disa kohë por gradualisht mund të shfaqet nevoja e tyre për t’u shpëtuar.

4.Instinkt

Instinktet tuaja nuk gënjejnë.

Nëse stomaku juaj ju thotë të ikni nga takimi i parë, mbase duhet të dëgjoni këto ndjesi dhe jo sepse ato janë veçanërisht të pagabueshme por sepse instikti është një mekanizëm automatik që e di se çfarë na duhet shumë mirë.

Previous articleShtëpia e Beyoncé dhe Jay-Z merr flakë: Detaje nga ngjarja
Next articleArsyeja pse ne nuk mund të kujtojmë emrat e disa njerëzve