Arsyet pse disa njerëz shmangin marrëdhëniet intime.

Arsyeja pse burrat e shmangin seksin është kur nuk kanë ereksion, kushtet kronike mjekësore dhe mungesa e mundësive.

Depresioni dhe stresi që shkakton mund të hyjnë në rrugë, siç mund të jenë medikamente të caktuara për dhimbje kronike.
Kushtet metabolike të tilla si diabeti dhe obeziteti zvogëlojnë aktivitetin seksual. Në të vërtetë, diabeti nxit rënien seksuale tek meshkujt deri në 15 vjet.
Çrregullimet e personalitetit, varësia dhe abuzimi i substancave dhe cilësia e dobët e gjumit luajnë të gjitha rolet kryesore në interes dhe aftësi seksuale.
Shumë ilaçe, të tilla si ilaqet kundër depresionit dhe droga kundër ankthit, reduktojnë epshin dhe aktivitetin seksual, dhe si rezultat, rrisin rrezikun e shmangies seksuale.
Së fundi, nivelet e ulëta të testosteronit për meshkujt dhe nivelet e ulëta të dopaminës dhe serotoninës tek meshkujt dhe femrat mund të luajnë një rol.

Previous articleShenjat e horoskopit që KURRË nuk duhet të dashurohen me njëra-tjetrën!
Next articleDuhet të flemë pasdite?Flasin ekspertët.